Egeli Bir Astronomun Kariyer Yolculuğu

18 Mayıs 2021 Salı Günü saat 19:00’da, Üniversitemizin Kariyer Söyleşileri etkinlikleri kapsamında yapılan ve “Egeli Bir Astronomun Kariyer Yolculuğu” başlığı ile düzenlenen söyleşi yapıldı. Konuşmacımız Prof. Dr. Talat SAYGAÇ, Ege Üniversitesi Fen Fakültesi Astronomi ve Uzay Bilimleri Bölümü mezunu olup, halen İstanbul Üniversitesi Fen Fakültesi Astronomi ve Uzay Bilimleri Bölümü Öğretim Üyesi olarak görev yapmaktadır.

Ege Üniversitesi Fen Fakültesi Dekanı Prof. Dr. İhsan YAŞA’nın da katıldığı ve Astronomi ve Uzay Bilimleri Bölümü Başkanı Prof. Dr. Ömer Lütfi DEĞİRMENCİ’nin moderatörlüğünü yaptığı bu etkinlikte değerli mezunumuz Prof. Dr. Talat SAYGAÇ, akademik hayatındaki başarı öyküsünü ve üniversitemizde geçirdiği öğrencilik yıllarına ait anılarını paylaştı. Sayın SAYGAÇ, söyleşisinde üniversite yaşamı boyunca hem akademik hem de sosyal hayatın önemini öğrencilerimize aktardı ve gelen soruları yanıtladı. Keyifli ve öğrenciler için yol gösterici olan bu söyleşi için Prof. Dr. Talat SAYGAÇ hocamıza ve etkinliğimize katılan Dekanımız sayın Prof.Dr.İhsan YAŞA’ya teşekkür ediyoruz.